Despre noi

SC FAMI SRL este o companie romaneasca cu capital integrat privat, fondata in 1990, cu specialisti formati la filiala Brasov a firmei IPA Bucuresti. Principala activitate a constituit-o la incepuri proiectarea si executia de echipamente de automatizare si productia de softindustrial. Incepand cu 1994 centrul de greutate al activitatii s-a mutat in sectorul petrolier, intai cu productia de calculatoare electronice pentru modernizarea pompelor Adast, continund cu introducerea sistemelor de gestiune in statii Petrom si ulterior cu productia de distribuitoare folosind hidraulica de la firma germana Scheidt & Bachmann si de imprimante fiscale Epson.

Acumuland o experienta de peste doua decenii in domeniu, FAMI doreste sa impartaseasca cunostintele dobandite clientilor nostri.

Misiunea noastra este ghidata de un set de valori care ajuta la determinarea spiritului si filozofiei care defineste relatiile noastre de afaceri. In acest sens, misiunea Fami este:

Sa dezvoltam si sa livram clientilor si partenerilor nostri solutii si produse de calitate superioara, care sa vina in intampinarea nevoilor si asteptarilor acestora.

Pentru a aspira la realizarea misiunii Fami, angajatii nostri sunt dedicati si impartasesc un set comun de valori ca: integritate, inovatie si creativitate, pasiune pentru tehnica, solicitudine fata de clienti, spirit de echipa.